What's Cooking?

Vamos

Uw specialist in de lekkerste huisbereide
lasagnes & pasta's

Verse, huisbereide maaltijden zijn meer dan ooit in trek. Zeker als ze Vamos heten. Een uniek assortiment lasagnes en andere specialiteiten waarmee What’s Cooking? al jaren hoog scoort bij de Belgische consument.

De Lasagne Bolognaise van Vamos is een topper in elke slagerstoog. Dat is geen toeval, want hij komt steevast als nummer 1 uit verschillende smaaktesten. Zorg alvast voor de nodige ruimte in je koeltoog!

Vamos bereide maaltijden

Samen groeien? Vamos!

Met Vamos haal je een topper in huis waarmee je meteen scoort bij je klanten. Want Vamos verenigt al het goede van huisbereid met een aantrekkelijke presentatie en heel veel variatie. Regelmatige promoties houden Vamos ook het hele jaar door in de kijker.

Vooral de Vamos lasagne bolognaise is en blijft een absolute favoriet. Na 37 jaar is hij nog steeds de nr. 1 in de smaaktesten. Vamos heeft daartoe alle troeven in huis, en dat geldt ook voor de andere huisbereide specialiteiten. Alles wordt ambachtelijk bereid met alleen maar verse ingrediënten, zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen en kant-en-klaar geleverd uit de kwaliteitskeuken van What’s Cooking?. Je hoeft ze enkel nog te presenteren of te portioneren.

Vamos, een ambitieus merk om samen met jou te groeien. Word nu partner van ons Vamos Partner programma en geef zo jouw verkoop een extra boost. Spaar bovendien mee voor materialen waarmee je Vamos nog aantrekkelijker kan presenteren. Graag meer weten over ons Partner programma? Contacteer jouw What’s Cooking? vertegenwoordiger.

Lees hier hoe we een topmerk werden en laat je alvast inspireren door onze speciale decoratietips!

De lasagne is en blijft de absolute topper in het Vamos lasagne-assortiment.
Een volwaardige maaltijd waar zowel kinderen als volwassenen volop van genieten.
Vergast je klanten ook op onze Lasagne Salmone en Florentine. Twee variëteiten die al snel een vaste plek zullen verwerven in je assortiment.

Laat je ook inspireren door onze andere Vamos specialiteiten zoals de Tagliatelle Provençale, de Penne Milanese, de Moussaka en onze speciale seizoensgerechten. En breng op die manier nog meer variatie in je koeltoog.

Ontdek ons seizoensgerecht